Pronájem bytu 1+1 37 m², Opava

10 000 Kč za měsíc

Nemovitosti nabízí

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Z nabídky bytů k pronájmu volím jeden elegantní ve zvýšeném přízemí nedávno upraveného cihlového domu poblíž Těšínské ulice v Opavě, jehož dispozice 1+1 a výměra 37 m2 se pyšní novou velmi vydařenou rekonstrukcí s citem pro materiál a kombinaci tradičního pojetí s moderním bytovým designem. Tóny přírodních barev dveřních obložek dokonale korespondují s vybarvením vinylových podlah, jakož i s obklady a dlažbou v koupelně a WC, kde je kromě umyvadla a sprchového koutu umístěn i plynový závěsný kotel za účelem vytápění a ohřevu vody. Přinejmenším nadstandardním se jeví vybavení bytu stylovým nábytkem, stejně jako kompletní vybavení kuchyně ledničkou s mrazničkou, elektrickou troubou, myčkou, mikrovlnnou troubou a indukční varnou deskou. Jako bonus uvádím jedinečné využití každého volného místa v bytě prostřednictvím vestavěných skříní. Budoucí nájemci zajisté ocení i přiměřenou využitelnost sklepní kóje a možnost pověsit prádlo na travnatou plochu ve výhledu z okna do vnitrobloku.
Výhodou této nabídky je blízkost obchodního, kulturního a společenského centra města, a to díky zastávce MHD přímo před domem.
Nájemné 10 000 Kč, zálohy na služby včetně energií cca 1 820 Kč na osobu, dvouměsíční kauce a odměna RK ve výši jednoho nájmu.
Těšíme se na vás. Neotálejte s prohlídkou, byt je připraven k nastěhování.

Základní údaje

Dopravní spojení MHD
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 837
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 37 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

JOLK REALITY

Opava, náměstí Republiky 496/8

Zobrazit kompletní nabídku RK

JOLK REALITY

Sdílet nemovitost

TOPlist